Spikerski Promo Glas

izrada radio reklame snimanje glasova i produkcijaProfesionalni promo glasovi za reklame, korporativne filmove  i sve vrste prezentacija koje uključuju spikersku podršku. Zahvaljujući njihovom višegodišnjem uskustvu kao i velikom broj uspešno realizovanih pojekata okupili smo spikere po našem izboru na jednom mestu. Među njima ima jako poznatih glasova koje ste sasvim sigurno već bezbroj puta zapazili kroz televizijske spotove ali i radijske reklame. Takođe tu su i i manje poznati glasovi  koji u svakom smislu zaslužuju pažnju. Proces angažovanja spikera, sada je  mnogo jednostavniji. Na vama je samo da pripremite finalni tekst  i da nas kontaktirate.

izrada radio reklamnog spota

Najveći broj glasova čita samo reklame. Jedan deo njih pored reklama snima i džinglove. Samo nekoliko spikera vešto se snalazi u ulozi naratora i pruža glasovnu podršku za korporativne filmove,  tutorijale i video prezentacije.

Primer demonstrira čitanje narativa za video koji je kreiran u svrhe jedne TV emisije:

Apsolutno je sve jedno gde se nalazite, bez obzira da li ste direktni klijent, nezavisna produkcija ili marketinška agencija, spikeri su u principu raspoloženi za saradnju, naravno ako su trenutno dostupni. Predlažemo da nas kontaktirate  kako biste dobili detaljne informacije, oko mogućeg angažmana spikera.  Posle potrvde spikera i kraće konsultacije,  utvrdićemo termin snimanja. Po završetku,  Vaš finalni audio snimak je spreman  i biće  prosleđen elektronskim putem.

MUŠKI SPIKERSKI GLAS VOKALNI STIL / NAČINI INTERPRETACIJE SPIKERA

DEKI Dinamičan, Energičan, Uverljiv, Zabavan, Prepoznatljiv, Korporacijski

ALEKSA Autoritativan, Bogat, Dubok, Energičan, Dramatičan, Uverljiv, Korporacijski.

DAVOR Energičan, Hi –tech, Urban, Zabavan, Cool, Baršunast

SRKI Dubok, Uverljiv, Korporacijski, Informativan

ŽENSKI SPIKERSKI GLAS VOKALNI STIL / NAČINI INTERPRETACIJE SPIKERA

ALEKSANDRA Čist, Nežan, Optimističan, Zavodljiv, Prepoznatljiv

VASILIKA Topao, Nežan, Roditeljski Baršunast, Elegantan, Zavodljiv

LJILJA Snažan, Bogat, Samopouzdan, Intenzivan, Informativan, Cool, Sexy i High Tech.

NATAŠA Nežan, Zavodljiv, Teen , Cool, Bistar , Sexy, Urban